Bezoekers

035514
Bezoekers vandaag : 278
Gisteren : 416

Geniet van uw auto

De afgelopen weken was het voor mij genieten geblazen! Even niet de dagelijkse verplichtingen, maar heerlijk met vakantie. Uiteraard speelden mijn auto’s daar een prominente rol bij. Voor mijn dagelijkse ritten gebruik ik een BMW, maar puur voor het plezier heb ik al jaren een Porsche 912 uit 1967. Zelfs het opruimen en schoonmaken daarvan vind ik leuk. De voorruit kraakhelder, de banden op spanning en een doekje over het dashboard. De auto is daarmee natuurlijk nog lang niet in concoursstaat, maar daar hebben we professionals voor.

Door het mooie weer bleek ik niet de enige die volop aan het genieten was! Velen trokken er met hun klassiekers op uit en dan blijkt weer hoeveel fraais er in de Nederlandse garages verborgen staat. Engelse sportautootjes, Citroëns DS, maar ook de zo onderschatte Peugeot klassiekers (waarom doet dat merk niet meer met zijn zo rijke historie?) zoefden aan me voorbij. Tot mijn genoegen zag ik ook groepjes nieuwkomers in klassiekerland: merken als Toyota hebben inmiddels ook een prachtige heritage en daardoor een rijke schare aan liefhebbers om zich heen verzameld. Het vrije gevoel van het toeren dat we in de afgelopen weken ervoeren werd nog eens versterkt door het feit dat er in Nederland even nauwelijks files stonden: het was autorijden zoals autorijden bedoeld is.

Uiteraard komt aan alles een eind, maar wilt u net als ik het vakantiegevoel nog even vasthouden? Schrijf u dan in voor de komende KNAC Herfsttocht. Onze rallycommissie heeft weer een prachtige toertocht uitgezet waar we met elkaar kunnen genieten van fraaie auto’s, mooie etappes en – voor de liefhebbers – enkele behendigheidsproefjes. Tot dan!

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors