Bezoekers

025607
Bezoekers vandaag : 332
Gisteren : 543

Cars & Coffee ondanks gladheid weer succes

Even zag het ernaar uit dat het weer roet in het eten zou gooien bij de eerste Cars & Coffee van dit jaar, die afgelopen zaterdagochtend op het programma stond bij Smit Klassiek in Oud-Beijerland. Maar bijna alle 90 KNAC-leden die zich hadden aangemeld, lieten zich door een beetje sneeuw en gladheid niet ontmoedigen en maakten er een geslaagde ochtend van.

Het was natuurlijk wel te begrijpen dat de parkeerplaats niet vol stond met prachtige klassiekers, want strooizout is niet het gedroomde begin van het seizoen voor een autoliefhebber. Maar toch hadden enkele KNAC-leden hun klassieker of youngtimer meegenomen, soms ook omdat ze zich hadden aangemeld voor de taxatiedag, die gelijktijdig met de Cars & Coffee-bijeenkomst was georganiseerd.

Met een mooie opkomst in het prachtige en sfeervolle museum van Smit Klassiek, was ook deze Cars & Coffee in elk geval weer een regelrecht succes. Niet in de laatste plaats door de hartelijke en hartverwarmende ontvangst van mevrouw Smit, haar dochter en het vriendelijke personeel van dit zeer verzorgde automuseum.

 

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors