Ledenvoordeel

Het KNAC-lidmaatschap biedt u een breed scala aan voordelen: voor onderweg, op vakantie of tijdens een dagje uit. Zo profiteert u als lid niet alleen van een interessant prijsvoordeel op ANWB-winkelproducten en verzekeringen, maar ook bij restaurants en musea in binnen- en buitenland. Links naar de belangrijkste voordelen vindt u hieronder.

Gratis internationaal rijbewijs t.w.v. € 18,95

Leden van de KNAC kunnen jaarlijks een internationaal rijbewijs afhalen. Dit rijbewijs is in veel landen (onder meer Amerika, Canada, Zuid-Afrika enz.) verplicht.

Coronatesten met ledenkorting

Een sneltest voor € 34 per persoon of een PCR-test voor € 49 per persoon inclusief een gratis reiscertificaat.

Voordeel bij de ANWB

Korting op kaarten, boeken, gidsen enz. in de ANWB winkel en webshop.

KNAC Mastercard Gold

Een creditcard is handig en soms onmisbaar (bijvoorbeeld voor het huren van een auto in het buitenland). Kies daarom voor de KNAC MasterCard Gold voor slechts € 20,- per jaar.

Gemakkelijk en voordelig parkeren met Yellowbrick

Nooit meer haasten om de parkeermeter bij te vullen of balen dat u teveel “parkeerbelasting” heeft betaald omdat u eerder weg bent dan gepland.

Auto huren bij Hertz

Huur een auto met korting bij Hertz, de oudste autoverhuurder.

Handige KNAC registratie & blokkeerservice

Al de benodigde stappen ondernomen om uw financiën en gegevens te beschermen tegen diefstal en misbruik? Ook de sleutelretourservice wordt in ere hersteld. Maar we doen nog veel meer.

Show your Card!

Alle leden van de KNAC ontvangen een lidmaatschapskaart, waarmee zij ook kunnen profiteren van het gratis Show your Card!-voordeelprogramma. Op vertoon van de KNAC-lidmaatschapskaart krijgen KNAC-leden voordeel in onder meer winkels, attractieparken, musea, zwemparadijzen, hotels en bij autoverhuurbedrijven, op tienduizenden adressen in Nederland, Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Tanken met korting

In samenwerking met UnitedConsumers kunnen ook KNAC-leden voordelig tanken bij 600 tankstations in Nederland.