Declaratieformulier KNAC Breakdown Service

Declaratieformulier KNAC Breakdown Service buitenland

KNAC Breakdown Service

Op onderstaand formulier kunt u digitaal aangeven welke kosten u heeft moeten maken vanwege de pech of het ongeval dat u heeft gehad, waarbij u een beroep deed op de KNAC Breakdown Service. Gelieve de kosten duidelijk aan te geven en de bonnen cq facturen per kostenpost te uploaden, bij voorkeur als pdf (jpg, of png kan eventueel ook). Het scannen van een bon kan met de meeste smartphones gemakkelijk. Een duidelijke foto is ook mogelijk, maar de omvang van elk te versturen bestand mag niet groter zijn dan 500 Kb. Indien de bonnen in andere valuta zijn dan euro’s, dient u deze om te rekenen naar euro’s.
Na het uploaden dient u de originele bonnen en facturen nog drie maanden te bewaren voor eventuele verificatie.

De voorwaarden van onze Breakdown Service kunt u hier downloaden.
Let op! Reparatiekosten en/of diagnosekosten worden niet vergoed.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen

Verzekeringstip!

Kijk voor een goede verzekering van uw klassieke auto of youngtimer naar de speciale oldtimer verzekering of youngtimer verzekering van de KNAC.

De voordelen van een KNAC-autoverzekering

Declaratieformulier KNAC Breakdown Service buitenland

Op onderstaand formulier kunt u digitaal aangeven welke kosten u heeft moeten maken vanwege de pech of het ongeval dat u heeft gehad, waarbij u een beroep deed op de KNAC Breakdown Service. Gelieve de kosten duidelijk aan te geven en de bonnen cq facturen per kostenpost te uploaden, bij voorkeur als pdf (jpg, of png kan eventueel ook). Het scannen van een bon kan met de meeste smartphones gemakkelijk. Een duidelijke foto is ook mogelijk, maar de omvang van elk te versturen bestand mag niet groter zijn dan 500 Kb. Indien de bonnen in andere valuta zijn dan euro's, dient u deze om te rekenen naar euro's. Na het uploaden dient u de originele bonnen en facturen nog drie maanden te bewaren voor eventuele verificatie. De voorwaarden van onze Breakdown Service kunt u hier downloaden. Let op! Reparatiekosten en/of diagnosekosten worden niet vergoed.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen

U kunt deze kosten vaak claimen op uw (doorlopende) reisverzekering. Een reisverzekering van de KNAC dekt deze kosten wel.

Kosten

Geprobeerd wordt, op de plek waar het voertuig staat, deze door een (nood-) reparatie weer aan het rijden te krijgen of ervoor te zorgen dat rijden weer verantwoord is. Maximale vergoeding € 275,-
Als sleutelhulp geen oplossing biedt, wordt uw voertuig naar een garage gebracht. Transporthulp is inclusief eventuele berging van uw voertuig. Maximale vergoeding € 275,- of € 550,- indien de auto én caravan of een kampeerauto moet(en) worden weggesleept.
Het bieden van een vervangend voertuig of vervangend vervoer vanaf het moment dat wij hebben vastgesteld dat uw voertuig niet direct (in Nederland) of niet binnen 48 uur (in het buitenland) aan het rijden te krijgen is.
Overnachting-/verblijfskosten zijn exclusief eten en drinken. Ze kunnen op basis van logies en ontbijt worden gedeclareerd. De maximale vergoeding per reisgezelchap bedraagt € 275,- per reisgezelschap in Nederland en maximaal € 550,- buiten Nederland.
U kunt de in overleg met de alarmcentrale gemaakte kosten voor het ophalen en/of terugbrengen van de vervangende auto declareren. Idem met betrekking tot de kosten om van de garage naar het hotel te komen en vice versa.
Vergoeding van maximaal € 275,- voor het ophalen van de huurauto en/of om van het hotel naar de garage te komen of vice versa.
Gelieve de voorheen ingevulde bedragen bij elkaar op te tellen en hier in te vullen.
Ondergetekende verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en op verzoek aanvullende informatie te verstrekken om tot vaststelling van de oorzaak en/of omvang van de schade en het recht op uitkering te komen. U kunt uw handtekening met de muis, het touchpad of bij gebruik van een tablet met uw vinger of een 'pencil' boven de lijn op het scherm maken.
Signature is required.

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors