Elektrische cabriolet uit Nederland: Carice TC2

De eerste foto’s zijn vrijgegeven van een nieuwe Nederlandse, volledig elektrische cabriolet, de Carice TC2. Er is de afgelopen jaren in stilte gewerkt aan deze compacte en sportieve cabriolet waarin vooruitstrevende technologie wordt gecombineerd met een klassiek design. 

“Met de Carice TC2 willen we een kunstwerk op wielen creëren,” aldus Niels van Dril en Richard Holleman, oprichters van Carice bv. “Elegant, milieuvriendelijk, wendbaar en met de hand vervaardigd. We hebben de auto teruggebracht tot zijn meest pure vorm. Alles wat erin zit, is met oog voor detail en met veel liefde gemaakt. Op deze manier brengen we rijden terug tot de essentie met een auto van slechts 630 kilogram en een actieradius van meer dan 300 kilometer. Het draait erom dat je het rijden in elke vezel van je lichaam voelt.” 

Publieksdebuut bij Tulpenrally

De Carice TC2 zal voor het eerst aan het publiek worden getoond tijdens het finish evenement van de Tulpenrallye op zaterdag 13 mei bij Château St. Gerlach in Valkenburg. In de weken erna zal de auto vaker te zien zijn. 

De eerste serie Carice TC2 is al uitverkocht, via reservering van klanten die tijdens de ontwikkelingsfase een bestelling hebben geplaatst. Zij kunnen binnenkort hun Carice TC2 verwachten. Voor geïnteresseerden in de Carice TC2 is er goed nieuws: er worden weer nieuwe reserveringen aangenomen voor de volgende productieserie. De Carice TC2 is beschikbaar vanaf €44.500 exclusief BTW en zal in beperkte oplage worden geproduceerd.

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors