Bezoekers

003128
Bezoekers vandaag : 334
Gisteren : 474

Gelukkig is er altijd nog de KNAC

In een tijd waarin het parkeertarief in een grotere stad de prijs van je etentje verdubbelt; in een tijd dat milieuzones als paddenstoelen uit de grond worden gestampt; in een tijd waarin een middenklasser door de BPM duurder is dan een gemiddeld jaarsalaris; in een tijd waarin je je af en toe bijna schuldig voelt als je plezier hebt in autorijden: in zo’n tijd is er gelukkig altijd nog de KNAC. Inmiddels al ruim 120 jaar lang staat dé Automobielclub van Nederland klaar voor de autoliefhebber. Met uitstekende verzekeringen, ultieme pechhulp, unieke evenementen en gerichte belangenbehartiging is de meerwaarde van de KNAC meer dan aangetoond.

Die meerwaarde bleek onlangs maar weer eens toen de KNAC de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering hield op de plek waar decennialange autohistorie in het asfalt staat gegrift: Circuit Zandvoort. Deze vergadering werd voorafgegaan door een uniek middagprogramma met borrel en buffet in het pitgebouw. Nadat ruim 150 leden hun heilige koe keurig in de paddock hadden gemanoeuvreerd was er een boeiende opening door prins Bernhard jr., mede-eigenaar van het circuit. Hier zette hij zijn toekomstplannen uiteen voor nieuwe Zandvoortse Formule 1 wedstrijden.

Vervolgens ontspon zich een spectaculair en éénmalig middagprogramma. Onder leiding van KNAC’s vice-voorzitter Carl Höhner en De Auto-kopman Carlo Brantsen betraden racehelden David en Gijs van Lennep, Michael Bleekemolen en Jan Lammers het podium. Een viertal dat exclusief voor onze leden bereid was samen op te treden, samen terugkeek op een roemrucht raceverleden en vooruitkeek naar de mooie toekomst die voor het Nederlandse autoracen in het verschiet ligt. Een heerlijke middag, waarna een levendige vergadering volgde.

Hier namen we afscheid van zeer gewaardeerd KNAC-bestuurslid Wim Oude Weernink. Het bestuur zal Wim na 5 jaar bestuurswerk missen en is verheugd over de hereniging met Bas van Werven. Samen met onze ruim 12.000 leden willen we de komende jaren verder bouwen aan onze vereniging. Omdat het bestuur u als lid zeer waardeert en de KNAC 120 jaar bestaat, krijgt u bij deze ‘De Auto’ een uniek cadeautje van onze club. Een club van autoliefhebbers die trots zijn op hun heilige koe en nog durven te genieten van autorijden.

Ik wens u alvast fijne dagen en een heerlijk 2019.

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors