Bezoekers

008736
Bezoekers vandaag : 10
Gisteren : 1131

Grote opkomst bij KNAC-symposium ‘Energie in Automobiliteit’

De KNAC kan met grote tevredenheid terugkijken op het symposium ‘Energie in Automobiliteit’ in het Haagse Louwman Museum. Ruim ruim tweehonderd aanwezigen kregen de visies van talrijke experts voorgeschoteld, waarbij lang niet iedereen het met elkaar eens was, maar er toch sprake bleef van een goede sfeer.

Niet alleen prof. Maarten Steinbuch en prof. Ad van Wijk (resp. TU Eindhoven en TU Delft) maakten van hun hart geen moordkuil, ook Petrouschka Werther, directeur duurzame mobiliteit van het ministerie van I&W, Rik Baert (Fontys Hogeschool) en Robin Geijer (TotalEnergies) gaven hun mening over hoe de automobiliteit er in de toekomst uit zou kunnen gaan zien.

Maar dat was nog niet alles, gezien de uiterst boeiende verhandeling van Julia Niemeijer van het 80-koppige InMotion studententeam van TU Eindhoven. Zij kreeg uitgebreid de tijd uit de doeken te doen hoe de nieuw ontwikkelde, elektrische Revolution racewagen klaar wordt gestoomd voor deelname aan de 24 uur van Le Mans. Over innovatie en passie gesproken!

Het door BNR-presentator Bas van Werven geleide KNAC-symposium werd middels een helder exposé besloten door RAI Vereniging voorzitter Frits van Bruggen en afgesloten door KNAC-voorzitter Wouter Kolff, die de aanwezigen alvast opwarmde voor de KNAC Sterrit (350 equipes, finish Concours Paleis Soestdijk) en een Circuit Zandvoort-gerelateerd jeugdevenement, beide vanwege het 125-jarig bestaan van ‘De Koninklijke’.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors