Bezoekers

025607
Bezoekers vandaag : 332
Gisteren : 543

Herfsttocht was onvergetelijk mooi

Een prachtige route langs kastelen, mooie oude auto’s en youngtimers, KNAC-leden die er zin in hebben en een stralende nazomerdag. De allerbeste ingrediënten voor een onvergetelijk mooie KNAC Herfsttocht. En dat werd het dan ook.

Ruim honderd equipes hadden zich aangemeld voor deze speciale herfsttocht die voor een deel de route volgde van de eerder dit jaar verreden Rally Parijs-Amsterdam. De start was op het prachtige Kasteel Doornenburg in het gelijknamige plaatsje onder Arnhem.

Van daaruit ging de route over het prachtige Utrechtse Heuvelrug naar Doorn, waar de lunch werd genuttigd in het restaurant van Landgoed Zonneheuvel. Daarna volgde de herstart met een proef bij het Maarten Maartenshuis, een prachtige buitenplaats, waar alle deelnemers uitgebreid met hun auto werden gefotografeerd.

Vervolgens ging de route met een prachtige omweg naar Haarzuilens, waar de finish was bij De Vier Balken. De Herfsttocht was dit jaar een beetje moeilijker gemaakt, omdat veel leden daarom gevraagd hadden. Behalve de volledige uitslag treft u hieronder ook de ingevulde wedstrijdformulieren aan om het nog eens rustig te kunnen bekijken.

In elk geval ging de eerste prijs naar de equipe Romijn met 190 punten. De tweede plaats was voor de equipe Haaxman en de winnaar van de derde prijs was de equipe Van der Klugt.

Meer fotomateriaal is te zien op de facebookpagina van de KNAC.

Uitslag KNAC Herfsttocht 2018

KNAC Wedstrijd formulier 1 ingevuld

KNAC Wedstrijd formulier 2 ingevuld

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors