Bezoekers

004977
Bezoekers vandaag : 32
Gisteren : 602

KNAC-voorzitter Wouter Kolff wordt nieuwe Commissaris van de Koning in Zuid-Holland

Wouter Kolff, burgemeester van Dordrecht én KNAC-voorzitter, gaat aan de slag als de nieuwe commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

Wouter Kolff is voor veel KNAC-leden een bekend gezicht. De burgemeester van Dordrecht is namelijk ook de voorzitter van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. Per 1 september krijgt Kolff een nieuwe functie: hij wordt de nieuwe commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Zijn KNAC-voorzitterschap blijft hij gewoon bekleden.

VVD’er Kolff, trouwens ook voorzitter van het Veiligheidsberaad, volgt Jaap Smit op, die met pensioen gaat.

Tegenover de NOS laat Kolff weten zich te verheugen op zijn nieuwe baan als commissaris. “Erg eervol om voorgedragen te zijn als de nieuwe commissaris van de Koning in onze provincie. Ik zal de warme contacten met de Dordtenaren erg missen, maar blijf me voor Hollands oudste stad inzetten, evenals voor de vele andere steden en dorpen in de 50 gemeenten van Zuid-Holland.”

Kolf, 47 jaar, moet nog wel officieel worden voorgedragen aan de minister van Binnenlandse Zaken. Vervolgens zal Kolff worden benoemd door koning Willem-Alexander.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors