Lidl Duitsland biedt auto’s aan

Lidl is in Duitsland begonnen met het aanbieden van auto’s. Samen met het leaseplatform Vehiculum en Sixt Leasing biedt Lidl nu de keuze uit een Renault Twingo voor 99 euro, een Renault Clio voor 109 euro of een Kia Stonic voor 135 euro per maand. Het gaat om een leasecontract van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000. 

Wie via Lidl in Duitsland zo’n auto least, moet wel de motorrijtuigenbelasting (Kraftfahrzeug-steuer), de verzekeringspremie en de brandstof zelf betalen. Ook het onderhoud moet apart worden afgerekend, maar dat kunnen klanten er voor 20,80 euro per maand bij nemen. 

Lidl had in 2019 al eens een auto in de aanbieding. Dat was een Fiat 500 voor 89 euro per maand. Binnen een week waren de 1.000 auto’s die daarvoor waren gereserveerd al verkocht. Nu heeft Lidl een langere samenwerking met Vehiculum en Sixt Leasing op het oog. Het is niet bekend of het aanbieden van auto’s beperkt blijft tot Duitsland. 

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors