Bezoekers

008733
Bezoekers vandaag : 7
Gisteren : 1131

Nieuw automerk Lynk & Co biedt abonnement aan

De Europese autobranche is een nieuwe automerk rijker, namelijk Lynk & Co. Het is een van de merken van het Geely-concern, naast Volvo, Polestar en Geely zelf. Eind oktober wordt in Amsterdam de eerste vestiging geopend, eigenlijk meer een club waar je kennis kunt maken met het merk in een relaxte sfeer.

Het bijzondere aan Lynk & Co is dat het een mobiliteitsmerk is, waar je een abonnement op kunt nemen voor een vast bedrag van 500 euro per maand, maandelijks opzegbaar. Je kunt ook gratis lid worden van Lynk & Co en dan een auto gebruiken van een abonnementhouder. Dat doe je via een app op je smartphone.

Lynk & Co heeft alles rondom de auto zo simpel mogelijk gemaakt. Er is nu slechts één model, de Lynk & Co 01, met keuze uit een hybride versie of een plug-in hybride uitvoering en de kleuren zwart of donkerblauw. Al het andere is standaard, inclusief navigatie, audio, rijassistentiesystemen en – volgens Lynk & Co – een premium afwerkingsniveau.

Een abonnementhouder betaalt zoals vermeld 500 euro per maand, maar kan dat bedrag verlagen door zijn auto aan anderen, de leden van Lynk & Co, beschikbaar te stellen. Daar staat een minimum bedrag voor, maar als er in een bepaald gebied meer behoefte is, mag de abonnee ook meer vragen. Het zou zelfs mogelijk zijn om een auto van Lynk & Co te hebben en die zo vaak beschikbaar te stellen dat je hem zelf gratis rijdt.

Naast het gratis lidmaatschap en het abonnement kun je een Lynk & Co uiteraard ook gewoon kopen. Wat de prijs dan zal zijn wordt later bekend gemaakt.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors