Prachtige doorkomst Rally Parijs-Amsterdam in Gennep

De doorkomst van de Rally Parijs-Amsterdam in Gennep op zaterdagmorgen was een groot succes. Op het knusse marktplein was voor Hotel de Kroon een prachtige ontvangst bereid voor de rallykaravaan. De in massaal toegestroomde bezoekers konden genieten van de prachtige oldtimers die ter ere van het 120-jarig bestaan van de KNAC deze unieke tocht maakten.

Op zaterdagochtend waren de deelnemers rond negen uur vertrokken voor de laatste etappe. Eerste koffiestop was in Gennep op het marktplein, waar de tocht 120 jaar geleden ook passeerde. Dat was destijds aanleiding voor de familie Jetten om een garagebedrijf te beginnen en 120 jaar later hebben de nakomelingen nog altijd een garagebedrijf.

Het was gezellig druk in Gennep, zoals bijgaande foto’s laten zien. Meer foto’s en video’s zijn te bekijken op de Facebook-pagina van de KNAC.

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors