Veel merken blijven weg van Autosalon van Genève

autoshow Genève

Na twee geannuleerde edities staat de Autosalon van Genève voor 2022 weer op de tentoonstellingskalender. Maar ook de belangrijkste show van het jaar krijgt nu al te maken met wegblijvende automerken.

De Autosalon van Genève was altijd de show maar exclusieve merken zeker niet weg konden blijven, maar volgend jaar is dat toch wel het geval. Zo hebben Bentley en Lamborghini al laten weten niet aanwezig te zijn op de editie van 2022. Deze twee exclusieve merken komen bovenop de afzeggingen van BMW, General Motors en Ford. Bovendien blijft de hele Stellantis Group weg, at betekent dat ook Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Lancia, Maserati, Opel en Peugeot er niet zullen staan. Mercedes-Benz heeft nog niet bevestigd te zullen komen. Een vaste toezegging is er wel binnen van Audi, Porsche, Fisker en Singer. Maar met 16 belangrijke afzeggingen lijkt ook de Autosalon van Genève behoorlijk wat van zijn glans te verliezen.

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors