Bezoekers

034576
Bezoekers vandaag : 144
Gisteren : 425

Voorjaarsrit fris maar oergezellig

Net geen honderd equipes verzamelden zich zaterdagochtend in Sevenum voor de KNAC Voorjaarsrit. De start was frisjes, maar de deelnemers hadden er zin in en het werd dan ook een zeer geslaagde dag. De winst ging naar de equipe De Bruin met 250 punten, de tweede plaats was voor de equipe Snel, terwijl de equipe Muller derde werd.

De KNAC had dit keer besloten om de Voorjaarsrit door het Maas- en Peelgebied uit te zetten. De wat zuidelijker gelegen locatie trok wat nieuwkomers, maar er waren toch niet veel meer Zuid-Nederlandse deelnemers dan anders. De start was bij De Turfhoeve, pal aan de A67 in Sevenum, met vooraf een kleine opdracht waarbij de equipes auto-onderdelen moesten herkennen. Van daaruit ging de route deels langs de Maas noordwaarts, om later weer naar het westen af te buigen voor de lunch in Milheeze.

De herstart begon met een ‘paaltjesproef’ waarbij de deelnemers een paaltje moesten omrijden zonder de andere twee die er vlak achter stonden te raken. Daarna ging de route via een krul zuidwaarts met de finish in het Klok en Peel Museum in Asten, waar na een gezellige borrel de prijsuitreiking plaats vond.

De volledige uitslag treft u hieronder aan, de juist ingevulde wedstrijdformulieren kunt u downloaden.

KNAC Wedstrijd formulier 1 ingevuld
KNAC wedstrijdformulier 1 achterzijde ingevuld
KNAC Wedstrijd formulier 2 ingevuld
KNAC wedstrijdformulier 2 achterzijde ingevuld

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors