Bezoekers

006283
Bezoekers vandaag : 326
Gisteren : 502

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de moeite ons inzicht te geven in uw mening en ideeën over onze vereniging, veel dank daarvoor.

Wij zijn blij met alle gedetailleerde reacties, waaruit blijkt dat u, ondanks een grote variëteit in persoonlijke interesses, unaniem enthousiast bent over onze kernwaarden. Zoals wij eigenlijk al wisten houdt u meer dan gemiddeld van auto’s, zonder blind te zijn voor de nadelen die mobiliteit nou eenmaal met zich meebrengt.

Op de vraag waarom u lid bent van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club bent u duidelijk: voor de pechhulp en ons verzekeringsportfolio, dat vele tailormade mogelijkheden biedt. Bovendien biedt de KNAC, zo wijst het onderzoek klip en klaar uit, de unieke ambiance van een (h)echte club.

Uiteraard vroegen wij ook naar uw mening over ons blad ‘De Auto’. Driekwart van alle respondenten blijkt dit van voor tot achter te lezen! Afgezien van die ene inzender die het blad ‘de post- zegel niet waard’ vond lazen we vele positieve reacties. Die bevatten niet alleen de opmerkingen ‘mooi’, ‘informatief’ en ‘elke keer weer een cadeau’, maar ook constructieve suggesties. Méér aandacht voor technische ontwikkelingen bijvoorbeeld. En af en toe ook aandacht voor wat betaalbaardere auto’s. Een enkeling opperde zelfs alléén nog aandacht te besteden aan klassieke auto’s.

Natuurlijk leggen we deze bevindingen voor aan de redactie, maar als KNAC zijn we van mening dat het Nederlandse bladenlandschap al genoeg media omvat die dergelijke onderwerpen behandelen. Wij dienen als – nog steeds groeiende – club van autoliefhebbers rekening te houden met álle leden en toekomstige leden, die het heerlijk vinden om af en toe gewoon eens even lekker weg te dromen. Dat de redactie daar goed in slaagt blijkt uit het feit dat elk nummer van De Auto door veel meer mensen gelezen wordt dan alleen de geadresseerden.

Uit de vele antwoorden en reacties maken we op dat de KNAC met zijn diensten en activiteiten in een behoefte voorziet. Het is een club die zich niet passief laat leiden door op de sociale media geuite, ongefundeerde meningen, maar die actief en onafhankelijk een vrije mobiliteit bevordert. Dit alles sterkt ons in de overtuiging dat wij moeten doorgaan op de ingeslagen weg. De KNAC is er immers voor iedereen met een groot autohart, ondanks de vele individuele wensen, ideeën en opvattingen.

Carl Höhner
Waarnemend voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors