Met één tolbadge over Franse en Spaanse snelwegen

Ziet u ook zo tegen de lange rijen bij de tolstations van de Franse en Spaanse snelwegen? Dan is er nu één oplossing voor beide landen: Bip&Go. Het is de enige tolbadge die voor zowel de Franse als de Spaanse tolwegen geldig is en het u mogelijk maakt om de speciale ‘snelle’ automatische tolpoortjes te nemen.

Bip&Go is een elektronische tolbadge die u eenmalig aanschaft (voor 10 euro plus 10 euro verzendkosten) en waarvoor u alleen abonnementsgeld betaalt in de maanden dat u er gebruik van maakt. In Frankrijk is dat 1,70 euro per maand, in Spanje 2,50 per maand. Daarbovenop komen nog wel de kosten voor de tol zelf, die worden achteraf in rekening gebracht. De badge werkt ook als betaalmiddel in 300 Franse parkeergarages.

De tolbadge is hier online te bestellen en zal na aanmelding binnen 48 uur worden verstuurd. De badge is niet alleen geschikt voor auto’s, maar ook voor motoren. In het laatste geval krijgt de motorrijder een armbadge opgestuurd.

Misschien leuk om te lezen:

Zaterdag 22 juni: KNAC Poetsclinic

De KNAC poetsclinic is terug van weggeweest. Op zaterdag 22 juni leert autodetailer Marcel de Vries van MTEC Autodetailing in Eemnes u hoe u lak laat glanzen en herstelt.

Netcongestie: Utrechtse laadpalen uitgeschakeld bij stroompiek

De overbelasting van het stroomnet in de provincie Utrecht is momenteel zo groot dat het demissionaire kabinet en netbeheerders maatregelen nemen om netcongestie te voorkomen. Een van die maatregelen is de inzet van slimme laadpalen die uitschakelen bij drukte op het stroomnet.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors