Autosalon Brussel gaat toch niet door

Autosalon Brussel

De Autosalon van Brussel van januari 2022 gaat niet door. Organisator Febiac, die recent nog een alles in het werk moest stellen om de automerken aan boord te houden, heeft besloten om vanwege de groeiende onzekerheid door het stijgende aantal coronabesmettingen, de show toch te annuleren. 

‘Het salon’, zoals onze Zuiderburen het noemen is het grootste evenement van België en trekt doorgaans meer dan aan half miljoen bezoekers. De voor januari geplande show had de voorbije maanden al met tegenslag te kampen. Importeur D’Ieteren, de merken van de VW Group in België vertegenwoordigt, haakte al maanden geleden af en ook de importeurs van motorfietsen zagen geen brood in deelname aan de show. 

De afgelopen week besloot Nissan af te zien van deelname vanwege de oplopende coronabesmettingen en nu volgt ook de organisatie deze redenering en trekt de stekker uit het evenement. Febiac mikt nu op een spectaculaire terugkeer van de beurs in 2023. 

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors