Bezoekers

008733
Bezoekers vandaag : 7
Gisteren : 1131

Een voorjaar vol plezier

Voor u ligt alweer een prachtig nieuw nummer van ons ledenmagazine De Auto, het lijfblad van ieder KNAC-lid. Een nummer vol met wetenswaardigheden, innovatie en actualiteiten op het gebied van automobiliteit, klassieke auto’s, hun berijders en interessante ledenaanbiedingen. Dat komt natuurlijk allemaal erg goed van pas, aangezien het seizoen waarin we ons geliefd mobiel erfgoed van stal halen weer is aangebroken. Een breed scala aan activiteiten, waaronder de succesvolle taxatiedag en de KNAC Voorjaarsrit, komen aan bod. Ook interessante artikelen over Duitse milieuzones en het importeren van auto’s uit het buitenland passeren de revue.

In dit nummer treft u verder artikelen aan over de gevolgen van de Brexit en over de fiscaliteit van uw oldtimer. Over uw spaargeld en uw beleggingsvermogen moet u immers jaarlijks belasting betalen in box 3. Hoe zit dat met uw oldtimer? Of het nu gaat om een 2CV of om een Ferrari: uw trotse bezit vertegenwoordigt een geldelijke waarde, ook wel vermogen genoemd. En vermogen wordt belast. Of toch niet altijd? De crux zit hem hierin dat er alléén sprake is van heffing indien de auto hoofdzakelijk (voor meer dan 70%) als belegging tot uw bezit behoort.
En het is aan de inspecteur om dat aan te tonen. Boeiende materie.
Het bestuur van de KNAC wenst u in elk geval veel plezier. Veel plezier bij het lezen van dit nummer, bij het meedoen aan allerlei leuke activiteiten en vooral veel plezier bij het gebruik van uw trouwe rijtuig. Poets het chroomwerk flink op, ververs de olie, smeer de draaiende delen, vet de raamrubbers lekker in en versterk uw armspieren door een stevige hardwax insmeerbeurt. En ga dan heerlijk op weg.
U hebt het verdiend.

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors