Bezoekers

008736
Bezoekers vandaag : 10
Gisteren : 1131

Fiat Club Nederland

Veel merkenclubs laten alleen oudere auto’s toe. Maar bij de Fiat Club Nederland is elke bezitter of liefhebber van een Fiat welkom.

Op zich is Fiat Club Nederland, die ruim 35 jaar bestaat, niet heel groot met z’n bijna tweehonderd leden. Maar dat maakt de club niet minder actief, want die leden zijn behoorlijk actief! Dit jaar gaat de club bijvoorbeeld voor de elfde keer naar Turijn om daar enkele dagen de historie van Fiat op te snuiven en om van veel andere Italiaanse geneugten te genieten. Zo is er gelegenheid om te shop- pen, Italiaans te eten en uitgebreid kennis te maken met de bakermat van Fiat: de prachtige stad Turijn.

‘Bella macchina’

Los van de uitjes komen de leden van Fiat Club Nederland regelmatig samen om elkaars auto’s te bewonderen, technische kennis uit te wisselen en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Verder worden er door de club toertochten gehouden en vier keer per jaar verschijnt het clubblad ‘Bella Macchina’ met mooie verhalen en foto’s.

Kennismaken

Fiat Club Nederland staat altijd open voor nieuwe leden en nodigt u van harte uit om te komen kennismaken. U bent van harte welkom op het forum van de website of op één van de activiteiten of bijeenkomsten die in de agenda zijn opgenomen.
Wie nog vragen heeft kan ze per e-mail stellen aan het bestuur (bestuur@fiatclub.nl).

Website: www.fiatclub.nl
Lid worden: www.fiatclub.nl/index.php/bestuur/aanmelden-lid
Facebook: www.facebook.com/Fiatclub.nl

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors