Bezoekers

034543
Bezoekers vandaag : 111
Gisteren : 425

Mercedes-Benz R/C 107 Club Nederland

De Mercedes-Benz SL en SLC die tussen 1971 en 1989 zijn gebouwd hebben een trouwe aanhang. Die is verenigd in de Mercedes-Benz R/C 107 Club Nederland, al geruime tijd vriendenclub van de KNAC.

De enthousiaste en actieve R/C 107 Club telt zo’n 300 leden. Elk jaar krijgen zij een overvol programma voorgeschoteld, waaronder een nieuwjaarsreceptie met andere Mercedes-clubs, zes ritten, minstens vijf sleuteldagen, enkele ‘Stammtische’ en een aangeklede ALV. Daar komt dit jaar voor de tweede keer een familiedag bij, waarvoor ook de andere Mercedes-clubs zijn uitgenodigd. Daarnaast is er af en toe een middagje ‘Uitdeuken zonder spuiten’ of een poetsmiddag. Bij alle activiteiten zijn de partners welkom.

Sleutelpieten

Het bestuur krijgt bij het organiseren van de activiteiten veel hulp van de leden. Zo kent de club een gastvrouw en gastheer die assisteren bij de ritten zelf, is er een handige jongen die een netwerk opgebouwd heeft wat betreft sleutellocaties – doorgaans inclusief een eenvoudige lunch – en staan er een ‘hoofdsleutelaar’ met de nodige ‘sleutelpieten’ klaar.

Daarnaast kan de club rekenen op een kundige webmaster, wat aan de website duidelijk is af te zien. Voorts staan twee leden de andere leden bij wanneer die via het forum oplossingen zoeken voor technische problemen. En zouden we bijna nog de navigatieman vergeten, die een toerrit kan bewerken voor navigatieapparatuur, zodat berijder en passagier maximaal kunnen genieten.

De Mercedes-Benz R/C 107 Club Nederland heeft geen clubblad, maar wel een website met professionele webshop. Daarnaast kunnen leden via de club voor een scherpe prijs een jaarabonnement nemen op SL Mercedes Revue dat zes keer per jaar verschijnt.

Fotografie: Vincent Breur

Website: mb107sl-club.nl
Facebook: facebook.com/MBRC107Club
Lid worden: mb107sl-club.nl/club/wordlid.html

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors