Indrukwekkend

Wat is het toch geweldig om juist dit jubileumjaar door de grens van 14.000 KNAC-leden te gaan! Voor elke vereniging is het immers belangrijk om te groeien en te bloeien. Nieuwe mensen brengen extra dynamiek, nieuwe ideeën en nieuwe ontmoetingen met boeiende mensen. Maar we zijn als KNAC óók trots op alle leden die ons vaak al decennia steunen en voor de broodnodige continuïteit zorgen. Een mooie mix dus. En: meer leden betekent ook meer mogelijkheden, zowel financieel als waar het gaat om invloed op maatschappelijke discussies.

Natuurlijk zijn die 14.000 leden er niet vanzelf gekomen. Campagnes, beurzen en ook aandacht in de pers hebben de naamsbekendheid van de KNAC de laatste jaren vergroot en uitgebouwd. Maar onze groei is ook het werk van onze leden zélf. Daarbij wil ik één iemand met name noemen: Frits Wessels. Velen van u kennen hem als de drijvende kracht achter de Nederlandse Recreatie Stichting NRS waarover u in de vorige editie al kon lezen. We hebben het niet exact achterhaald, maar Frits zal in de afgelopen 30 jaar hoogstpersoonlijk meer dan 500 leden hebben aangebracht. Vanuit het bestuur enorm veel dank daarvoor!

Bijzonder was ook de KNAC Sterrit die finishte op Wheels at the Palace in de tuinen van Paleis Soestdijk. Indrukwekkend om met bijna duizend autoliefhebbers samen te komen en zo ons 125-jarig bestaan te markeren. Het laat nog eens zien dat we niet alleen groeien, maar ook een actieve club zijn. Met als één van de hoogtepunten de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding aan de voorzitter van de KNAC Rallycommissie: Willem Posthumus Meyjes. Willem: nogmaals van harte!

Tot slot vraag ik uw aandacht voor onze jaarlijkse ledenvergadering op het Zandvoortse circuit waar we Max Verstappen onlangs opnieuw zagen winnen. Met Jan Lammers als gastspreker en aansluitend een geweldig jeugdevenement roep ik u op u hiervoor in te schrijven. We zijn immers een vereniging en uw stem en inbreng doen ertoe. Nu nog met 14.000 leden, maar wellicht over enige tijd met 15.000 autoliefhebbers!

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors