Bezoekers

003134
Bezoekers vandaag : 340
Gisteren : 474

Jaguar Daimler Club Holland

Dit voorjaar was de Jaguar Daimler Club Holland, kortweg JDCH, een van de eerste merkenclubs die zich aanmeldde als ‘Vriendenlid’ van de KNAC. Een opvallend grote club, want hoewel Jaguars en Daimlers exclusieve merken zijn, telt de club zo’n 1.800 enthousiaste leden in ons land én daarbuiten.

De JDCH is een actieve merkenclub van eigenaren en belangstellenden die een passie hebben voor de modellen van Jaguar en Daimler. En dat hoeven niet allemaal ‘oudjes’ te zijn, want ook bezitters van nieuwere modellen, zoals de XJ40 tot en met de X358 (2009), zijn welkom.

De JDCH werd in 1976 opgericht en wil – zoals eigenlijk elke merkenclub – contact leggen tussen Jaguar- en Daimler-liefhebbers onderling. Dat wordt gedaan door het organiseren van toer- en kaart- leesritten, door technische bijeenkomsten, het uit- wisselen van reparatie- en restauratie-ervaringen en het jaarlijkse clubconcours, met een door de KNAC beschikbaar gestelde wisselbokaal.

Meetings, trips

De afgelopen jaren is de JDCH erg druk geweest met het vernieuwen van de media waarmee het actief is. Het clubmagazine, de zes keer per jaar verschijnende Jaguar Gazette, kreeg een nieuwe opmaak en de website (www.jdch.nl) werd com- pleet gemoderniseerd met koppelingen naar de social media. Daardoor is er nog meer en beter contact tussen de leden.

De JDCH is ook erg actief met regioteams. Die zorgen er mede voor dat er flink wat meetings worden georganiseerd, waaronder de in oktober terugkerende JDCH Lifestyle/Onderdelenbeurs. Ook meerdaagse ritten naar het buitenland staan elk jaar op de agenda. En elk lustrumjaar vindt er een langere, internationale rit plaats.

‘Passie delen’

Het lidmaatschap van de JDCH heeft dus veel in petto, maar de leden ontvangen ook clubkortin- gen bij bepaalde autobedrijven en verzekerings- maatschappijen. En voor elk nieuw lid is er als welkomstgeschenk het 35-jarig lustrumboek. Maar lid worden van de JDCH is volgens de club zelf toch vooral ‘leuke mensen ontmoeten die de pas- sie delen voor de fantastische merken Jaguar en Daimler’.

Website: www.jdch.nl
Lid worden?
www.jdch.nl/contact

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors