Bezoekers

034565
Bezoekers vandaag : 133
Gisteren : 425

Kijkdagen voor klassiekerveiling in Druten

In samenwerking met Metropole Druten worden tot en met woensdag 16 juni 140 unieke oldtimers, youngtimers en specials in een online veiling aangeboden door Classic Car Auctions. De eerste kijkdag is zaterdag 5 juni van 10 tot 16 uur. Een week later is ook de 12e juni de tweede kijkdag, de derde en laatste kijkdag is op dinsdag 15 juni ook van 10 tot 16 juni.

De te veilen collectie omvat een zeer divers aanbod aan voertuigen. Er zijn iconische modellen te vinden, zoals 2 Mercedes 190 SL’s, een Jaguar XK140 3.4 DHC, een Alfa Romeo 2000 Spider, maar bijvoorbeeld ook een Volkswagen T1. Verder zijn er zeldzame auto’s die je maar zelden tegenkomt, zoals een Ghia 1500 GT, of een Crosley Kiddy Firetruck. De minicars zijn deze keer goed vertegenwoordigd, met bijvoorbeeld een Lawil William City, een Glas Goggomobil en een Zagato Zele.

De locatie van de kijkdag is Meubellaan 1, 6651 KV Druten. De veilig sluit op woensdag 16 juni om 20 uur. Tijdens de kijkdagen is het museum van Metropole Druten op afspraak te bezichtigen. In dit museum vindt u een collectie van de meest exclusieve auto’s ter wereld. Via www.metropoledruten.nl vindt u de contactgegevens en eerstdaags de link voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors