KNAC hoofdsponsor Concours d’Élégance Paleis Soestdijk

Concurs d'Élégance Paleis Soestdijk

“Zo kunnen we het concours nog beter en internationaler maken”

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) en Classics at the Palace, de organisatie van het Concours d’Élégance Paleis Soestdijk, zijn verheugd te kunnen mededelen dat voor de komende twee edities de KNAC de hoofdsponsor zal zijn van het Internationale Concours d’Élégance Paleis Soestdijk. “Voor de KNAC voelt dit een beetje als thuiskomen,” stelt directeur Peter-Eloy Staal, “omdat wij als autoclub aan de basis hebben gestaan van vele beroemde auto-evenementen. We zijn blij om met de organisatoren Jan-Peter Nijmeijers en Mick de Haas samen te gaan samenwerken. De KNAC en Classics at the Palace organiseerden eerder al mooie evenementen en Jan-Peter en Mick hebben met hun Internationale Concours d’Élégance Paleis Soestdijk bewezen het mooiste buitenevenement voor klassieke auto’s van Nederland te kunnen organiseren”.

De KNAC wil het als partner mede mogelijk maken een groot klassiekerevenement voor alle autoliefhebbers toegankelijk te maken. Staal: “Wij zijn een club van en voor autoliefhebbers en die groep wordt door Classics at the Palace fantastisch bediend.” Ook Jan-Peter Nijmeijers verheugt zich op de samenwerking en zegt: “Wij zijn ontzettend blij en vereerd met het vertrouwen dat de KNAC ons geeft. Dit stelt ons nog meer in staat om het concours beter en internationaler te maken.”

De KNAC staat immers voor plezier in autorijden. Eerdere events zijn altijd naar grote tevredenheid van de KNAC en de KNAC-leden verlopen. Het Internationale Concours d’Élégance Paleis Soestdijk zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 27 augustus t/m zondag 29 augustus.

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors