Bezoekers

025559
Bezoekers vandaag : 284
Gisteren : 543

KNAC steunt 24H2 Challenge door Europa

24H2 Challenge

De KNAC is een groot voorstander van het autorijden op waterstof. Daarom ondersteunt de KNAC van harte de 24H2 Challenge door Europa.

De Challenge duurt 24 uur en wordt uiteraard gereden met waterstofauto’s. In die 24 uur moeten de deelnemers een zo groot mogelijke afstand afleggen in Europa en zoveel mogelijk landen aandoen. Daar zijn punten mee te verdienen en uiteindelijk rolt er dus ook een winnaar uit. Maar minstens zo belangrijk zijn de belevenissen van de deelnemers, en de verhalen die ze erover vertellen. 

24 uur door Europa op de brandstof van de toekomst

24 uur in één auto zitten met twee of drie anderen. Duurzaam aangedreven door waterstof. Sámen de reis voorbereiden. Strategie bepalen. Keuzes maken. En uitvoeren! In korte tijd zien de deelnemers een groot deel van Europa. Ervaren ze hoe rijden op waterstof in de praktijk werkt. Leren ze alles over duurzame mobiliteit. En komen ze uiteindelijk met verhalen thuis. 

Wat houdt de 24H2 Challenge in?

Elke team rijdt in een waterstofauto een eigen route door Europa. Onderweg verdienen de teams punten op verschillende onderdelen om te kunnen winnen. Het team met de meeste punten wint een prijs. 

Als team of individu

Een team rijdt gezamenlijk uiteraard een waterstofauto. Wie geen waterstofauto heeft, kan een beroep doen op de organisatie, die eventueel voor een auto kan zorgen. Als iemand als individu wil deelnemen kan dat ook. De organisatie koppelt zo iemand aan een team dat een plek over heeft. 

Op welke onderdelen kunnen er punten worden gescoord?

1] De Classic Challenge

In 24 uur rijdt een team door Europa. Elk team kiest een eigen route en eigen bestemming(en). Onderweg kunnen er punten worden verdiend. Per gereden kilometer, per land en per landmark. Dat is de Classic Challenge.

2] De Storytelling Challenge

De 24H2 Challenge zorgt voor goede verhalen. En de wereld is benieuwd naar het verhalen van de teams. Een jury kiest de beste foto, de beste video en het beste verhaal (in blogvorm). Dat is de Story Telling Challenge.

Teambuilding to the max

En over goede verhalen gesproken: teams die al hebben meegedaan vertellen het allemaal. Deelname aan de Waterstof Challenge is de ultieme teambuilding experience. Persoonlijk én als team word je uitgedaagd en ga je sámen voor het beste resultaat. Maar de waterstoftransitie is ook een zaak van samenwerken met andere organisaties. De 24H2 Challenge is een mooie manier om ook met andere teams aan je netwerk te bouwen!

Meer weten over de 24H2 Challenge? Klik dan hier 

Wilt u zich inschrijven voor de 24H2 Challenge? Klik dan hier.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors