Bezoekers

024216
Bezoekers vandaag : 378
Gisteren : 483

Nieuw (jubileum)jaar!

We zijn alweer even bezig in het nieuwe jaar. De oliebollen en champagne voelen alweer heel ver weg. Maar alsnog wil ik iedereen vanaf deze plek een goed nieuwjaar wensen, met veel mooie autobelevenissen en hopelijk een goede gezondheid.

Dat dit jaar voor de KNAC al heel goed begonnen is, is mede te danken aan een bruisende Interclassics-beurs in Maastricht met meer dan 35.000 enthousiaste bezoekers. Op de eerste dag presenteerden we daar samen met de BOVAG/Dutch Car Restorers en de FEHAC de Vrijwillige Klassieker Inspectie, bedoeld om de veiligheid en het behoud van oldtimers ouder dan vijftig jaar te waarborgen. Houdt u de auto in topconditie, dan komt u in aanmerking voor een sticker met groene krul, die we in de wandelgangen ook wel ‘De krul van Carlo’ noemen, omdat onze hoofdredacteur al heel lang geleden pleitte voor de terugkeer van de vroegere VVN-veiligheidskrul.

Verder was het bestuur op Interclassics Maastricht aanwezig om met leden te praten én nieuwe leden te werven. Ik zal niet zeggen dat we nu meteen als salesteam in te huren zijn, maar ik ben trots op wat we er hebben neergezet. En tot slot was er op de zaterdag ook nog de uitreiking van het Nederlands kampioenschap historische rally’s. Kortom, we hebben ons geen moment verveeld.

En toch moet het mooiste nog komen. We vieren immers ons 25ste lustrum. Uiteraard gaan we terugblikken op 125 jaar KNAC, maar we kijken ook vooruit. Op 23 maart gaan we een symposium houden over de toekomst van de diverse aandrijfvormen en daar bent u als KNAC-lid natuurlijk van
harte welkom. Ook komt er in september een heuse Sterrit, waarbij op diverse locaties in Nederland kan worden gestart en waarbij we eindigen op het Concours d’Élégance Paleis Soestdijk, waarvan de KNAC hoofdsponsor is.

Verder gaan we in het najaar onze jeugdleden in het zonnetje zetten. En dat terwijl al onze vaste evenementen, waarover u in dit nummer al het nodige kunt lezen, gewoon doorlopen. Kortom, we zijn 2023 nu al goed begonnen en hopen er met u een heerlijk jaar van te gaan maken.

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors