Bezoekers

025573
Bezoekers vandaag : 298
Gisteren : 543

Op naar een veilig en mobiel 2022

De Britse premier Margaret Thatcher zei het ooit al: “Christmas is a day of meaning and traditions”, een speciaal moment in het jaar, dat je het liefst viert in de geborgenheid van familie en vrienden. Daarmee verwoordde ze uitstekend hoe ik tegen kerst aan kijk, maar ook tegen de KNAC. Immers, juist de KNAC hangt aan zijn tradities, het verenigingsgevoel en het samenzijn met vrienden, familie en gelijkgestemden.

Vandaar dat ik u even meeneem naar onze laatste ledenvergadering in Boxtel, waar we ons gepassioneerde bestuurslid Anton van Egmond uitzwaaiden en twee nieuwe leden mochten verwelkomen: Duco Hora Siccama en Wim Mijs. Ik zie er naar uit om de KNAC met hen en de zittende crew door het ongetwijfeld niet makkelijke autojaar 2022 heen te loodsen. Wat leuk trouwens om de ALV te kunnen houden bij Classic Park, waar we onder leiding van Anton van Dijke de fraaie collectie konden bewonderen. We hebben daar ook meteen aan u kunnen meegeven wat voor moois er voor volgend jaar weer op het KNAC-menu staat. Van Interclassics in Maastricht tot het Concours op paleis Soestdijk, van onze ritten en cars & coffee’s tot rallycursussen en masterclasses: we gaan weer veel doen om met elkaar van auto’s te kunnen genieten, mits corona het toelaat.

Dat ‘genieten’ betreft ook ons ledenmagazine, waarbij de redactie een heerlijke prestatie heeft geleverd door zowel aandacht te besteden aan de laatste ontwikkelingen bij onze nationale trots: DAF Trucks, als stil te staan bij het feit dat het 125 jaar geleden was dat de eerste auto’s naar ons land kwamen. Het levert een kostelijk katern in deze uitgave op!

Voor nu wens ik u namens het bestuur, onze medewerkers, de directie en de redactie een fantastische kerst, een spetterend oud en nieuw en een zowel veilig als mobiel 2022.

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors