Bezoekers

008726
Bezoekers vandaag : 1131
Gisteren : 1106

Opfristraining senioren: even op herhaling

In nauwe samenwerking met ANWB Rijopleiding organiseert de KNAC voor mensen die bijvoorbeeld een tijdje geen auto meer hebben gereden, of voor hen die moeite hebben met parkeren of die de snelweg liever mijden, een opfristraining. Zo helpen wij u om weer zelfstandig en vol vertrouwen de weg op te gaan. De training duurt ongeveer 1,5 uur.

In een speciale lesauto wordt u begeleid door een professionele coach. Het programma omvat onder meer een persoonlijk intakegesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt, een rit op de openbare weg met de rijcoach, tips om veiliger én zuiniger te rijden en een evaluatie. Kortom, de puntjes worden op de i gezet en u verbetert uw rijvaardigheid, terwijl het ongevalsrisico verlaagd wordt. Na de training beschikt u weer over de juiste inzichten, zodat u zich prima kunt redden in het huidige, drukke verkeer. Een aanrader!

De Opfristraining wordt op diverse plaatsen gedurende het hele jaar georganiseerd. U kunt zich aanmelden voor de Opfristraining via onze ledenservice, via deze link aan de ANWB rijtrainingen of via telefoonnummer 088-2140900. De ANWB-Ledenkorting geldt ook voor KNAC-leden via het nummer dat onderaan op de achterzijde van de KNAC-lidmaatschapspas staat. De kosten voor leden komen op 90,50 euro. Niet-leden betalen 111 euro.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors