Bezoekers

024198
Bezoekers vandaag : 360
Gisteren : 483

Palmen schuurvondst is nu te bekijken

Onlangs bracht Gallery Aaldering naar buiten dat het een unieke schuurvondst had gedaan, een collectie van meer dan 230 klassieke auto’s, waarvan haast niemand iets wist. Deze Palmen Collectie werd in zijn geheel aangekocht door Aaldering en wordt volgende maand geveild door Classic Car Auctions. Nu zijn de auto’s al online te bekijken, in het Pinksterweekeinde zijn de kijkdagen in Dordrecht.

Om het geheel overzichtelijker te maken is de collectie opgesplitst in drie delen, die per deel online zijn te bekijken. Deel 1 bestaat uit 80 kavels en is hier te bekijken. Het tweede deel bestaat eveneens uit 80 kavels en kunt u hier bekijken. Het derde en laatste deel bestaat uit 76 kavels en kan hier worden bekeken.

Speciaal voor deze bijzondere veiling is een 240 pagina’s tellende, full-color veilingcatalogus gemaakt die dient als een uitstekend naslagwerk en een blijvende herinnering aan de Palmen Collectie.

De veiling van de collectie gaat van start op 19 mei om 17.00 uur. Er kan geboden worden tot 5 juni. Het is ook mogelijk om de collectie persoonlijk te komen bekijken. Dat kan op de drie kijkdagen tijdens Pinksteren, zaterdag 27 mei van 9.00 tot 18.00 uur, zondag 28 mei van 9.00 tot 18.00 uur en maandag 29 mei van 9.00 tot 18.00 uur, maar u dient daarvoor wel een toegangsbewijs te kopen en een tijdslot te reserveren. Inbegrepen in het toegangsbewijs is een exemplaar van de unieke veilingcatalogus. De toegangsprijs voor het bekijken van de collectie voor één persoon en één catalogus bedraagt € 55,00. Voor twee personen en één catalogus bedraagt de toegang € 80,00. 

U kunt een toegangsbewijs voor de gewenste dag en het gewenste tijdstip reserveren via deze link

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors