Bezoekers

003147
Bezoekers vandaag : 353
Gisteren : 474

Prachtig lustrumjaar

Bij het ter perse gaan van deze editie van ‘de Auto’ was de formatie nog in volle gang. Vandaar dat ik hier over de stand van zaken rondom automobiliteit weinig kan zeggen. Wel zullen wij uiteraard richting de formatietafel ons best doen om onze standpunten naar voren te brengen, zowel voor de klassieke als moderne auto. Uitgangspunt daarbij is natuurlijk altijd onze slogan ‘Enjoy your Car’, ofwel het plezier in autorijden. 

Datzelfde plezier was afgelopen jaar goed terug te zien bij de officiële viering van ons 125-jarig bestaan. Het begon met een boeiend symposium in het Haagse Louwman Museum over de kansen van de diverse aandrijfvormen, gevolgd door een geweldige KNAC Sterrit met de finish op Paleis Soestdijk. Verder omvatte het jubileumjaar een mooie ontvangst van de FIA Founding Members Club en een dynamisch event voor de jeugd op de BMW Driving Experience anti-slipschool in Zandvoort. Fijn om zo te kunnen terugkijken! 

Naast de specifieke lustrumactiviteiten waren er ook de bekende, reguliere events, zoals de Voorjaarsrit en Herfsttocht, diverse Cars & Coffees en kleinschaligere events als de Donkervoort Factory Tour. Deze waren vrijwel allemaal in een mum van tijd volgeboekt. Dat geeft aan dat de KNAC na 125 jaar nog steeds springlevend is. Bovendien laat de ledengroei een stijgende lijn zien, hetgeen we met een fonkelnieuw ledenpakket de komende jaren prima aankunnen. En dan zou ik bijna vergeten dat ik dankbaar ben voor het gestelde vertrouwen in mij, met als gevolg dat ik ook de komende zes jaar uw voorzitter mag zijn. Erg origineel trouwens om dit tijdens de recente algemene ledenvergadering op Circuit Zandvoort niet via het gebruikelijke applaus, maar via toezingen te bekrachtigen… 

Tot slot wens ik iedereen heerlijke feestdagen en vooral ook een geweldig 2024. Hopelijk zien wij elkaar snel, bijvoorbeeld over enkele weken op Interclassics Maastricht. 

Wouter Kolff
Voorzitter 

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors