Bezoekers

003126
Bezoekers vandaag : 332
Gisteren : 474

Prachtige Herfsttocht in nazomerzon

De weergoden zijn de KNAC vaak gunstig gezind bij het organiseren van ritten en ook afgelopen weekend was dat het geval bij de Herfsttocht. De nazomerzon scheen op beide dagen heerlijk en de daken van de talrijk aanwezige roadsters en cabriolets gingen er al snel na en soms zelfs al voor het wegvlaggen vanaf. 

De Herfsttocht was vanwege de lange voorbereidingstijd organisatorisch nog helemaal opgezet volgens de coronaprotocollen. Daardoor waren er twee dagen waaruit de equipes bij inschrijving konden kiezen, 9 of 10 oktober. En op beide dagen was het aantal equipes ook nog ingedeeld in twee groepen om het aantal contacten – en dus mogelijke besmettingsmomenten – te beperken. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ was het devies en uiteindelijk was het plezier van de deelnemers er niet minder om. Alleen de prijsuitreiking moest vanwege deze opzet geschrapt worden. 

De rit vond dit keer plaats in Noordoost Twente met de start net buiten Denekamp in restaurant de Watermolen op Landgoed Singraven. Een mooier decor was nauwelijks denkbaar. Via een 76 kilometer lange route door het prachtige Twentse land voerde de route naar Landgoed hotel de Holtweijde in Lattrop voor een heerlijke lunch. Na de herstart volgde een lus door Noordoost Twente met de finish weer in Lattrop voor een afsluitende borrel. Alle deelnemers – op beide dagen – waren het erover dat de route door het rustige Twentse landschap fabelachtig mooi was. Een plek om nog eens terug te keren voor een lang weekend of een rit. 

Voor een overzicht in foto’s van de beide dagen van de Herfsttocht kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors