KNAC reisverzekering geeft weer dekking bij corona

De KNAC reisverzekering geeft voortaan weer de volledige dekking, ook bij een reis naar een oranje of rood gebied. Tot voor kort waren corona-gerelateerde gebeurtenissen niet verzekerd, maar die beperking is sinds 21 september 2021 weer geschrapt. Ongeacht het reisadvies kunt met een KNAC reisverzekering dus weer goed verzekerd op reis.

Onvoorziene kosten vanwege corona zijn dus weer gewoon verzekerd. Dat zijn bijvoorbeeld extra kosten die u maakt omdat u in quarantaine moet. Met de aanvullende dekking ‘Medische kosten’ worden ook zorgkosten vergoed, waaronder een eventuele ziekenhuisopname.

De versoepelingen van de voorwaarden gelden niet voor de annuleringsverzekering. Als er corona uitbreekt op je bestemming, is dit nog steeds geen geldige annuleringsreden. Annuleringskosten zijn bijvoorbeeld wel verzekerd als jijzelf of een reisgenoot het coronavirus oploopt. 

Klik hier voor de KNAC reisverzekering.

 

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors