Uitslag Herfsttocht 9 en 10 oktober

De winnaar van de KNAC Herfsttocht die op 9 en 10 oktober werd verreden is bekend. Equipe Van den Meiracker  die op 9 oktober deelnam wist de meeste punten te scoren (295) en behaalde daarmee de eerste plaats. Deze equipe won afgelopen juli ook al de Voorjaarsrit. De tweede plaats was voor equipe Scholten met 270 punten (deelnemer op 9 oktober) en de derde werd equipe Berkhout met 265 punten (10 oktober).

Bijgaand de volledige uitslag van de KNAC Herfsttocht 2021 en de ingevulde wedstrijdformulieren met de juiste antwoorden.

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors