Bezoekers

003142
Bezoekers vandaag : 348
Gisteren : 474

Prachtige Voorjaarsrit was groot succes (met video)

Na twee jaar coronabeperkingen kon de KNAC eindelijk weer een Voorjaarsrit organiseren met alle deelnemers tegelijk. En zo verschenen er op zaterdag 23 april precies 100 equipes aan de start. Nieuwkomers, oude bekenden, moderne auto’s, youngtimers, klassiekers, grote en kleine auto’s, kortom een grote verscheidenheid aan deelnemers en deelnemende vierwielers. De grootste gemene deler: de liefde voor auto’s en autorijden.

Als start-, lunch- en finishlocatie was dit keer gekozen voor het Park Paviljoen van Nationale Park De Hoge Veluwe. In de ochtend ging de route via de noordelijke uitgang tot aan Vierhouten en dan terug langs Apeldoorn via de oostelijke ingang weer terug naar het park Paviljoen. De middagroute leidde via de oosterlijk uitgang naar het zuiden tot bij Arnhem om via de zuidelijke ingang van het Nationale Park terug te keren voor de borrel en de prijsuitreiking. Het bleek niet alleen een prachtige route door de fraaie natuur van ons land, maar het vergde ook wel wat kaartleesvaardigheid en oplettendheid bij het ‘spotten’  van de foto’s.

Uiteindelijk behaalde equipe 30 (F. van der Ende met een DAF 55) met 255 punten de eerste plaats in de Voorjaarsrit. Als tweede eindigde equipe 46 met 250 punten  (G. van Ballegooijen met een Morgan Plus 8) en equipe 1 (j. Put met een Saab 9-3 Cabrio) werd derde met eveneens 250 punten.

De volledige uitslag van de Voorjaarsrit treft u onder de foto’s aan, evenals de vragen en de KNAC Wedstrijdformulieren.

[pdf-embedder url=”https://www.knac.nl/wp-content/uploads/2022/04/Uitslag-KNAC-Voorjaarsrit-2022.pdf” title=”Uitslag KNAC Voorjaarsrit 2022″]

[pdf-embedder url=”https://www.knac.nl/wp-content/uploads/2022/04/KNAC-Wedstrijd-formulier-1-INGEVULD.pdf” title=”KNAC Wedstrijd formulier 1 INGEVULD”] [pdf-embedder url=”https://www.knac.nl/wp-content/uploads/2022/04/KNAC-Wedstrijd-formulier-2-ingevuld.pdf” title=”KNAC Wedstrijd formulier 2 ingevuld”] [pdf-embedder url=”https://www.knac.nl/wp-content/uploads/2022/04/Vragen-Wedstrijdformulier-2-INGEVULD.pdf” title=”Vragen Wedstrijdformulier 2 INGEVULD”] [pdf-embedder url=”https://www.knac.nl/wp-content/uploads/2022/04/Vragen-Wedstrijdformulier-1-INGEVULD.pdf” title=”Vragen Wedstrijdformulier 1 INGEVULD”]

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors