Route Mobiel stopt met pechhulp

Route Mobiel stopt met pechhulp service. Dat komt omdat de verzekeringsmaatschappij van Route Mobiel Pechhulp Service is overgenomen door Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. En omdat Nationale-Nederlanden geen zelfstandige pechhulpverzekering aanbiedt, stopt Route Mobiel.

Vanaf nu kun je geen pechhulpverzekering meer afsluiten bij Route Mobiel. De bestaande klanten met een pechhulpverzekeringen van Route Mobiel krijgen tot het eind van de contractdatum nog de service die ze gewend zijn. Twee maanden voor het einde van het contract ontvangt de klant een opzegging. Klanten van Route Mobiel kunnen voor de voortzetting van pechhulp uiteraard terecht bij de KNAC, die verschillende pechhulppakketten aanbiedt.

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors