Bezoekers

025589
Bezoekers vandaag : 314
Gisteren : 543

Saab Club Nederland

De eerste club die het ‘KNAC Vriendenlidmaatschap voor Merkenclubs’ aanging was Saab Club Nederland. De leden zijn enthousiast en actief, ook al heeft het merk het niet makkelijk gehad. Aan de ledenaanwas is dat niet te merken, want de club groeit!

Saab Club Nederland werd al in november 1959 opgericht met één belangrijk doel: Saabliefhebbers laten genieten van hun auto. Dat gebeurde door technische ondersteuning, maar ook middels het organiseren van toerritten en bijeenkomsten. Aan die opzet is eigenlijk niet veel veranderd: nog steeds kunnen Saabliefhebbers terecht bij Saab Club Nederland met al hun vragen en voor leuke en interessante activiteiten.

Toertocht Hanzesteden

Plezier aan en met je Saab beleef je bij Saab Club Nederland tijdens binnenlandse activiteiten, zoals bij informatieve en gezellige bijeenkomsten in een van de zeven regio’s, maar ook tijdens reizen naar het buitenland. Na een succesvolle Scotland Trail organiseert de club dit jaar een mooie toertocht langs de Hanzesteden. Maar dat is nog niet alles. Op 15 januari 2012 was de club initiatiefnemer en mede-organisator van de internationale manifestatie ‘We are many, we are Saab’. Daarmee liet de club zien vierkant achter Saab te staan en duizenden mensen met hen.

Saab Club Nederland heeft hart voor Saab, maar ook voor zijn leden. Deze worden met grote regelmaat op de hoogte gehouden van het Saab nieuws en wetenswaardigheden, onder meer via het kwartaalblad ‘Saabberichten’, dat altijd op veel enthousiaste ontvangers mag rekenen. Verder is er de website saabclub.nl en diverse sociale media als Facebook en Twitter.

Saab is een bijzonder merk met een bijzondere groep liefhebbers. Voor al die mensen zorgt Saab Club Nederland dat zij nog lang en met veel plezier van hun vierwieler kunnen genieten. Of mogen gaan genieten, want de club is er voor alle Saab liefhebbers. Ook als ze (even) geen Saab rijden. Saab liefhebber? Welkom bij de club!

Website: saabclub.nl
Facebook: facebook.com/saabclub.nl
Twitter: @SaabclubNL
Lid worden? ledenadministratie@saabclub.nl

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors