Bezoekers

024230
Bezoekers vandaag : 392
Gisteren : 483

Stellantis laat IAA ook schieten

Het begint erop te lijken dat de eerste IAA in München het al meteen heel moeilijk gaat krijgen. Want in een artikel in Automotive News werd bekend dat de hele Stellantis Groep deze autoshow laat schieten. Geen Peugeot, Citroën, DS, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Maserati of Opel dus op deze autotentoonstelling. 

Eerder werd al bekend dat Seat en Skoda, onderdeel van de Volkswagen Groep, daar niet zullen staan. En ook Jaguar Land Rover, Toyota en Kia lieten reeds weten dat ze niet vertegenwoordig zullen zijn op de IAA in München. 

Met de nieuwe afzeggers is er weer een stukje van het fundament onder de show verdwenen, en de show heeft het al moeilijk genoeg vanwege corona. Begin mei lieten de stad München en de deelstaat Beieren weten dat het Oktoberfest in München (van 18 september tot 3 oktober) voor het tweede achtereenvolgende jaar te niet doorgaat, omdat men het niet verantwoord acht om zo’n publieksevenement te organiseren. Daarmee rees ook weer de twijfel of de situatie rond corona het in september mogelijk zal maken een grote beurs als de IAA binnen te houden, en of internationale reizen over lange afstand dan zonder risico voor de werknemers mogelijk zullen zijn. De IAA in München staat gepland van 7 tot en met 12 september. 

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors