Team Mustang Center Nederland

Sinds 1993 zet een groep liefhebbers zich in voor de instandhouding van de Ford Mustang. Deze KNAC vriendenclub heet Team Mustang Center Nederland en vierde in 2018 het 25-jarig jubileum.

Team Mustang Center Nederland (TMCN) laat zich het beste omschrijven als een vereniging vóór en dóór leden. Het is een laagdrempelige club waar een gemoedelijke sfeer heerst. De gemeenschappelijke hobby en passie verbinden de leden en dat is aan de diversiteit van het ledenbestand goed te zien. De vele honderden mensen die aangesloten zijn bij de TMCN bezitten een breed scala aan modellen, qua bouwjaar variërend van 1964 tot en met 2018. Op de diverse evenementen zijn dan ook zowel oldtimers als splinternieuwe Mustangs te zien. Ook de leden die (nog) geen exemplaar bezitten bezoeken vaak de clubevenementen, soms om zich te oriënteren op een aankoop, maar altijd om te genieten van de Mustangs.

Family day

Vijf bestuursleden organiseren in samenwerking met enthousiaste vrijwilligers meerdere evenementen per jaar. Tweemaal in het seizoen vindt er een toertocht plaats, waarbij er elk jaar twee regio’s worden aangedaan. Dit jaar staan onder meer een toertocht in het westen en oosten van Nederland op het programma én een reis naar de Verenigde Staten in het kader van het 55-jarig jubileum van de Ford Mustang. Daarnaast vindt elk jaar in september de Team Mustang Center Nederland Family Day plaats, waarbij enkele honderden Mustangs uit binnen- en buitenland samenkomen.

Pony corral

Naast de reeks evenementen, waarbij bijvoor- beeld ook wordt aangesloten bij Mustangclubs uit België en Duitsland, geeft de club vier keer per jaar het magazine ‘Pony Corral’ uit. Wat in de jaren negentig begon als nieuwsbrief is inmiddels uitgegroeid tot een professionele uit- gave voor de Mustangliefhebber, met verhalen over restauraties, reizen, fotoreportages en alle aanverwante zaken. Het lidmaatschap van Team Mustang Center Nederland kost 45 euro en is inclusief het club- blad en deelname aan de activiteiten.

Website: www.fordmustangclub.nl
Facebook: www.facebook.com/mustangclubTMCN
Lid worden: www.fordmustangclub.nl/register

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors