Bezoekers

024200
Bezoekers vandaag : 362
Gisteren : 483

TR Club Holland 50 jaar jong

Van 30 juni tot en met 2 juli 2023 komen 200 Triumph TR’s samen in Elspeet op het terrein van Mennorode om het 50-jarig bestaan van de TR Club Holland te vieren. Een weekend waar je, naast veel TR’s, oude bekenden tegenkomt, nieuwe vrienden maakt en verhalen opnieuw beleeft. Naast de clubleden, oud-clubleden en onze vrienden van de buitenlandse zusterclubs, is iedereen die de TR2 tot en met de TR8 een warm hart toedraagt van harte welkom in Elspeet!

Gedurende het weekend kunnen TR-eigenaren elkaars auto’s bekijken, verhalen en ervaringen uitwisselen, diverse mooie routes rijden en natuurlijk genieten van heerlijk eten en drinken onder genot van live muziek. Het is een weekend dat je als TR-liefhebber niet mag missen. Op de speciale lustrumwebsite TRCH50 is er van alles te lezen over de locatie van het feest, het programma en vooral, hoe je kunt deelnemen.

TR Club Holland

De TR Club Holland is een vereniging voor iedereen met een passie voor de Triumph TR sportwagens en is in mei 1973 opgericht. Met ruim 1.100 leden is de TRCH momenteel één van de grotere klassieke sportwagenclubs in Nederland. Bij de oprichting in 1973 had de vereniging tot doel: “De instandhouding van Triumph TR Sportwagens”. Tegenwoordig wordt de TRCH vooral gekenmerkt door het bevorderen van het onderlinge contacten tussen geïnteresseerden in de Triumph TR en het delen van de kennis daarover.

Informatie over je favoriete auto is natuurlijk erg belangrijk en leden hebben via het prachtige clubblad en het afgeschermde gedeelte van deze website, toegang tot uitgebreide kennis over de TR. Het organiseren van evenementen voor de leden is vanzelfsprekend een van de belangrijkste activiteiten. Deze zijn sociaal van aard, waarbij ook de partners van de leden van harte welkom zijn. Het gezelligheidselement is een belangrijke bindende factor. Door het uitermate sportieve karakter van de TR krijgt ook het competitie-element binnen de club de nodige aandacht middels de door de club georganiseerde rally’s en de aanwezigheid op racecircuits. Zo is er voor eenieder wat van zijn gading binnen de TRCH.

Het lidmaatschap staat open voor eigenaren en sympathisanten van de Triumph-typen: TR2, TR3, TR3a, TR3b, TR4, TR4a, TR5, TR250, TR6, TR7, TR8 en varianten op een TR-basis, zoals de Francorchamps, Swallow Doretti, Italia, Peerless, Warwick en Dové GT4.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors