Bezoekers

003153
Bezoekers vandaag : 359
Gisteren : 474

TR Club Holland

De TR Club Holland (TRCH) is opgericht in 1973 en een van de grotere typeclubs van Nederland. De club zet zich in voor het behoud van de Triumph TR2 tot en met TR8 en alle varianten die ervan zijn afgeleid. Natuurlijk ontbreekt de TRCH niet in de lijst met KNAC Vriendenclubs.

De TR is een sportwagen van het merk Triumph. In de jaren vijftig en zestig werden er veel ingezet in rally’s en races. Rallylegende Maus Gatsonides bijvoorbeeld, reed onder meer de Coupe des Alpes en Luik-Rome-Luik in een TR van het ‘Works’ fabrieksteam. Maus was tot zijn dood in 1998 zelfs erelid van de TRCH. Het Works-team kwam ook uit in races als de 24 Uur van Le Mans en de Mille Miglia.

Meet & Greet

De TR Club organiseert jaarlijks enkele evenementen zoals de ‘Meet & Greet’ en de ‘Memorial Maus Gatsonides’ rally (MMG). De ‘Meet & Greet’ is een weekeinde op een leuke locatie verblijven waar leden – velen zijn al tientallen jaren lid – elkaar met hun TR op een ontspannen en gezellige manier ontmoeten. De MMG Rally is bedoeld voor de leden die in hun TR de uitdaging van het kaartlezen willen aangaan. Verder neemt de club deel aan landelijke evenementen zoals de ‘British Carparts Day’ en de ‘The National Triumph Day’. Ook verleent de TRCH zijn leden ondersteuning bij de aanschaf en het onderhoud van hun TR en is er een technische commissie. Veel van de reiservaringen en technische verhandelingen zijn terug te vinden in het clubblad ‘Traffic’ en op de website. Behalve met het clubblad, de website en landelijke evenementen en rally’s houdt de club via negen actieve regio’s contact met zijn leden.

Typedag ook voor niet-leden

Elke regiocoördinator organiseert maandelijks een regio-avond en diverse ritten per jaar. Hierdoor is er goed onderling contacten voelen nieuwe leden zich snel thuis. Regelmatig gaan regio’s bij elkaar op bezoek en stellen ze activiteiten open voor alle leden van de club. Dit jaar stond er een Typedag voor de TR6 gepland. Deze is vanwege corona niet doorgegaan, maar staat nu voor 2021 op het programma. De Typedag staat open voor alle TR6-bezitters, lid of geen lid. Dus hebt u een TR en wilt u kennismaken met de TRCH? Dan is de eerstkomende Typedag wellicht een mooie gelegenheid. Check hiervoor even de website van de club.

Website: trclub.nl
Facebook: facebook.com/Club-voor-TR-liefhebbers
Lid worden: trclub.nl

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors