Uw geliefde vierwieler op een steigerhouten tegeltableau

Er zijn veel manieren om uw prachtige klassieker of youngtimer te vereeuwigen. Een heel originele manier is het steigerhouten tegeltableau van Rodidesign. Op gerecycled steigerhout wordt met een speciale techniek de door u aangeleverde foto geprint, waarna de voorzijde wordt voorzien van een beschermende epoxylaag, waardoor er een soort diepte in de afbeelding komt. Dat zorgt voor een luxe en chique uitstraling. 

Deze bijzondere tegeltableaus kunnen in verschillende afmetingen worden gemaakt. U kunt kiezen voor een losse tegel, maar een grotere afbeelding kan natuurlijk ook op een tableau van meerdere tegels worden gemaakt. Elke afbeelding is een origineel en wordt met de hand gemaakt. Rodidesign kan ook van uw klassieker een unieke afbeelding maken. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op de website van Rodidesign.nl.

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors