Bezoekers

025612
Bezoekers vandaag : 337
Gisteren : 543

Welkom op Soestdijk

Concurs d'Élégance Paleis Soestdijk

Bij de KNAC staan we, daarmee vertel ik u niks nieuws, voor plezier in autorijden. En waar wordt er meer plezier gemaakt dan op hét Nederlandse autofeest bij uitstek: het Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk? Ik ben erg blij dat wij ons hieraan als KNAC voor twee jaar als hoofdsponsor hebben kunnen verbinden, ook omdat we zo’n lange traditie hebben als het gaat om dit soort evenementen.

Vroeger werd dit soort concoursen vooral georganiseerd om het allernieuwste op autogebied te laten zien. En waar in die pioniersfase vooral mannen achter het stuur van auto’s te vinden waren, reden op dit soort bijeenkomsten juist dames rond. Veelal in prachtig met bloemen versierde automobielen, die aan het einde van het feest langs de tribunes reden. Daar eindigde zo’n dag dan met een bataille des fleurs, waarbij de berijd(st)ers van de showauto’s en het publiek bloemen naar elkaar gooiden.

Met het wegvallen van de Amsterdam AutoRAI is het in ons land karig geworden op het gebied van autoshows en -feestjes. Daar staat tegenover dat er nu het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is, met een steeds mooiere mix van klassieke én moderne auto’s en zelfs een E-Mobility Paviljoen. Wat ons betreft verdient de organisatie een groot compliment voor het feit dat zij hun nek uitsteken om dit allemaal mogelijk te maken – en om die reden zijn
we als KNAC ook hoofdsponsor geworden. We kijken enorm uit naar dit prachtige evenement en hopen van harte u op deze Koninklijke locatie te ontmoeten. Met de defilés van vroeger in gedachten voelt dat toch een beetje als thuiskomen.

Ik wens u allen een fantastische dag op het Concours.

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors