Bezoekers

006326
Bezoekers vandaag : 369
Gisteren : 502

Zonovergoten KNAC Voorjaarsrit zeer geslaagd

Stralend weer, mooie klassiekers, open dakjes en gelijkgestemde autoliefhebbers. De beste ingrediënten om van de KNAC Voorjaarsrit 2018 een zeer geslaagd evenement te maken. En dat was het dan ook!

De Voorjaarsrit zit traditioneel snel vol en dit keer zat hij zelfs overvol, want aan de start verschenen iets meer dan de geplande honderd deelnemers. De start was dit jaar in Leerdam van waaruit de route langs de Hollandse Waterlinie liep. Zowel de lunch als de finish waren in Fort bij Vechten nabij Bunnik, een prachtige locatie voor evenementen.

Bij de start in Leerdam om half tien ‘s morgens had de zon de ochtendmist net verdrongen en gingen nagenoeg alle open auto’s met het dak naar beneden van start. Het routeboek werkte met drie verschillende kaartleessystemen en was wat moeilijker dan gebruikelijk, maar nog altijd goed te doen voor de minder ervaren rittenrijder. De ochtendetappe duurde onverwacht iets langer omdat de Peugeot-club dezelfde overtocht per pontje had gepland. Maar het mocht de pret niet drukken en tijdens het wachten konden de deelnemers prachtige oude Peugeots bewonderen. 

Door de langere ochtendetappe liep ook de middag iets uit, maar iets voor half zes was de uitslag bekend en konden dan toch de prijzen worden uitgereikt. De volledige uitslag is hieronder te vinden evenals de vragenformulieren die de deelnemers moesten invullen. Kijk voor alle foto’s op onze Facebookpagina

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors