Concours d’Elégance verhuist naar Soestdijk

Het grootste klassiekerfeest van Nederland, het Concours d’Elégance Paleis Het Loo, verhuist en krijgt een andere datum. Op 24 en 25 augustus zal het plaatsvinden in en rond de parkachtige tuinen van Paleis Soestdijk.

Het concours heeft ook een nieuwe organisatie, want voortaan wordt het evenement georganiseerd door Classics at the Palace, met als drijvende krachten Mick de Haas en Jan-Peter Nijmeijers. De organisatie heeft onder meer ervaring in het organiseren van internationale evenementen zoals de Formule 1, de 24 uur van Le Mans, Le Dakar en Sail Amsterdam.

De belangrijkste verandering in de opzet van het Concours d’Elégance is de locatie. Na vele jaren te gast te zijn geweest op Paleis Het Loo, is nu gekozen voor Paleis Soestdijk. Het concours wordt daar niet groter, maar Soestdijk heeft wel een andere sfeer, zo laat de organisatie weten. Het nieuwe programma zal bestaan uit vertrouwde en vernieuwende elementen.

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors