Bezoekers

025596
Bezoekers vandaag : 321
Gisteren : 543

Grote veiling klassiekers, sportauto’s en youngtimers in Uithoorn

Classic Car Auctions is van start gegaan met een veiling van klassieke auto’s, sportauto’s en youngtimers in Uithoorn. De kijkdagen zijn op 22 en 25 oktober  van 10.00 tot 16.00 uur aan de Anthony Fokkerweg 7 in Uithoorn. De veiling sluit op woensdag 26 oktober. Grote veiling klassiekers, sportauto’s en youngtimers in Uithoorn.

Classic Car Auctions is van start gegaan met een veiling van klassieke auto’s, sportauto’s en youngtimers in Uithoorn. De kijkdagen zijn op 22 en 25 oktober  van 10.00 tot 16.00 uur aan de Anthony Fokkerweg 7 in Uithoorn. De veiling sluit op woensdag 26 oktober. 

Het gaat om een veilig van meer dan 100 kavels. Daarbij onder meer twee prachtige gele Ferrari 360 Modena’s (één exemplaar is een zeldzame Novitec Rosso uitvoering. 

Engelse bolides zijn dit keer ook goed vertegenwoordigd. Op de kabellijst staan bijvoorbeeld een elegante Rolls-Royce Ghost, een iconische Austin-Healey, een Bentley Arnage en een Jaguar XKR. Daarnaast heeft Classic Car Auctions aantal legendarische stationwagen aan te bieden. We noemen de Audi RS6, een Volvo 850 T5R, een Mercedes C32 AMG en BMW 550i.

Wilt u alle kavels bekijken klik dan hier

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors