Bezoekers

034538
Bezoekers vandaag : 106
Gisteren : 425

InterClassics Days of Elegance in 2022

Days of Elegance

Er komt een nieuw exclusief klassiekerevenement in Nederland, de ‘InterClassics Days of Elegance’. Het evenement vindt plaats op 18 en 19 juni 2022 voor het eerste plaats op het landgoed van Chateau St. Gerlach in Valkenburg nabij Maastricht. Dit nieuwe evenement moet uitgroeien tot het meest luxueuze auto-evenement van Nederland. 

Erik Panis, Manager InterClassics: “Door de samenwerking met onze partners kunnen wij als organisatie een hoogwaardig evenement met internationale allure presenteren. Samen streven we ernaar om het meest exclusieve auto evenement van Nederland te worden. Deelnemers en bezoekers worden ondergedompeld in de gastvrijheid van het bourgondische zuiden, terwijl ze kunnen genieten van de meest unieke automobielen en luxe lifestyle producten. Niets wordt aan het toeval overgelaten om de presentatie en de kwaliteit van het evenement op het hoogste niveau te positioneren.”

De organisatie van InterClassics zet hiermee de eerste stap in haar lange termijn strategie, waarmee ‘InterClassics’ wordt ingezet als sterk automotive merk in een bredere context dan enkel oldtimerbeurzen. Onderdeel van de strategie zijn diverse nieuwe automotive events. Naast InterClassics Brussels in november 2021, InterClassics Maastricht in januari 2022 en InterClassics Days of Elegance in juni 2022 maakt de organisatie binnenkort nog een aantal nieuwe initiatieven bekend.

Programma InterClassics Days of Elegance 

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 worden de meest exclusieve klassiekers gepresenteerd in diverse categorieën en gejureerd door een internationaal gerenommeerde jury tijdens het ‘Concours of Elegance’. Op de zaterdag kunnen bezitters van klassieke auto’s en moderne supercars deelnemen aan een sportieve Classic Rally & GT Rally, door de Limburgse heuvels en het Belgische en Duitse achterland met vertrek en aankomst bij Chateau Neercanne. De dag zal worden afgesloten met de ‘Night of Elegance’ gala-avond bij Chateau St. Gerlach. Tijdens het gehele weekend worden de mooiste en meest exclusieve lifestyle producten aangeboden en nieuwe exclusieve automobielen, de klassiekers van de toekomst, gepresenteerd in de kunsttuin van Chateau St. Gerlach. Gerenommeerde klassieke autohandelaren bieden tevens het mooiste uit hun collectie aan. Het gastronomisch team van Les Salons, het restaurant van Chateau St. Gerlach, zal zorgdragen voor de culinaire invulling van het weekend met ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed.

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.daysofelegance.eu.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors