Bezoekers

008724
Bezoekers vandaag : 1129
Gisteren : 1106

Rotarian Retro Automobile Fellowship

Er zijn veel autoliefhebbers binnen Rotary International, één van de oudst serviceclubs ter wereld, getuige de vele klassiekerrally’s die door Rotaryclubs worden georganiseerd. De petrolheads onder de Nederlandse leden zijn verenigd in de Rotarian Retro Automobile Fellowship, kortweg RRAF.

De RRAF maakt deel uit van een internationale Fellowship. Zo bestaan er ook een RRAF France, RRAF UK en RRAF USA. En die zijn vervolgens weer verenigd in de ACHAFR (Antique Classic and Historic Automobile Fellowship for Rotarians).

Evenementen

De Nederlandse RRAF organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten in het hele land. De leden kunnen elkaar bovendien ‘virtueel’ ontmoeten via de website. Elke twee maanden wordt een bijeenkomst of evenement gepland. Dat kan het gezamenlijk bezoeken van een evenement op het gebied van klassieke auto’s zijn, maar bijvoorbeeld ook het volgen van een antislipcursus bij Slotemakers in Zandvoort.

In het voorjaar vindt traditiegetrouw de internationale rally van de ACHAFR plaats. Die wordt elk jaar in een ander land gehouden. Dit jaar is Nederland gastheer en laten de leden van de RRAF middels een driedaagse toerrally de internationale deelnemers kennismaken met ons land.

Ontmoetingsplek

In het najaar organiseert de RRAF daarnaast nog een meerdaagse rit voor de eigen leden. Die rit vindt steeds in een ander deel van het land plaats, afgelopen jaar voerde de rit over Texel. Maar niet alleen de ritten brengen de leden bij elkaar, ook de website is een belang- rijke ontmoetingsplek. Want dáár gaat het bij de Rotary natuurlijk voornamelijk om: elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen delen.

Website: rraf.nl
Lid worden: rraf.nl/ledenlijst/

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors