MG clubs vieren 100-jarig bestaan in Louwman Museum

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de eerste auto’s van het Britse sportwagenmerk MG werden verkocht. Dat laten de Nederlandse MG-clubs natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Integendeel, in het weekend van 3 en 4 juni vieren ze het prachtige jubileum groots met het Louwman Museum in Den Haag als middelpunt. 

De organisatie van de jubileumactiviteiten wordt verzorgd door de MGTTO (vereniging MG T-type & Prewar Owners Holland) in samenwerking met MGCC (MG Car Club Holland) en MGATO (MG A-type Owners Holland). 

Vanuit de diverse regio’s zullen MG’s in colonne naar het Louwman Museum in Den Haag rijden. Markante MG’s zullen in het Louwman Museum op de rode loper staan. Daaronder een MG VA, eens eigendom van Cecil Kimber, de oprichter van het merk MG. Voor de entree van het museum zullen zo’n 40 MG’s staan opgesteld op 3 en 4 juni. 

Meer informatie over de historie van MG leest u hier

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors